Over ons

Wat is DJOBZ?

Een platform dat werkzoekenden en werkgevers matcht, voor en door horecahelden

DJOBZ is niet zomaar de zoveelste jobsite. Bij DJOBZ gaan we op zoek naar een échte match tussen werkzoekende en werkgever. We gaan niet voor een korte sprint, maar lopen liever een marathon, toch? We gaan op zoek naar langdurige tewerkstelling voor onze werkzoekenden en werkgevers.

Bovendien heeft het hele Djobz-team feeling met de horeca. We weten waar werkgevers naar op zoek zijn: een top team met een goede work ethic en sociale werknemers die er met vol enthousiasme tegenaan gaan. Daarnaast weten we wat werkzoekenden drijft wanneer ze op zoek gaan naar een job in de horeca.

In de horeca moet alles snel vooruit gaan! En dat zal je meteen merken aan het Djobz-platform. Hier kan je als werkzoekende SNEL solliciteren en als werkgever SNEL een vacature plaatsen. Volledig digitaal en efficiënt.

Wie is DJOBZ?

Van de makers van Flying Service & Kitchen Staff

Dit vraagt om een woordje uitleg. De hoofdactiviteiten van Flying Service zijn het opleiden en het uitsturen van zaalpersoneel. Kitchenstaff is dan weer het antwoord wanneer je handen tekort komt in de keuken. Met Kitchenstaff haal je de beste hulp in huis voor je keuken. Distilleer de competenties van deze twee en je krijgt een concentraat aan horeca-ervaring. In onze keuken vind je daarnaast ook een goede IT-chef en een gedreven marketing team. Samen vormen ze DJOBZ!

Hier doen we het voor ...