<< Horecahelden

Hoe de perfecte vacature vinden op Djobz?

Djobz biedt horecajobs aan over gans België en voor verschillende functies. Daarom kan het moeilijk zijn om het bos nog door de bomen te zien. De oplossing? We ontwikkelden de handige filterfuncties op onze website. In deze post leggen we uit hoe je deze optimaal kan gebruiken.

Lees er alles over

Djobz biedt horecajobs aan over gans België en voor verschillende functies. Daarom kan het moeilijk zijn om het bos nog door de bomen te zien. De oplossing? We ontwikkelden de handige filterfuncties op onze website. In deze post leggen we uit hoe je deze optimaal kan gebruiken.    

1. Je kan filteren op soort werk: sta je liefst in de keuken of ligt je passie eerder in de zaal? Liever van achter de schermen zorgen voor de administratieve afwerking? Klik dan op 'Andere'.

2. Werken dicht bij huis? Of ben je student en werk je liefst waar je op kot zit? Djobz heeft vacatures over gans België, dus iedereen kan aan de slag in de buurt van zijn of haar regio naar wens.  

3. Ben je student? Of wil je iets bijverdienen naast je andere job? Eerder op zoek naar een fulltime job in de horeca? Voor elk soort contract staat Djobz aan je zijde!  

4. Is het weekend voor jou heilig? Heb je liever een extra dagje vrij in de week? Of maakt het voor jou niet uit, want je houdt van afwisseling? Ook hierop kan je filteren en zo de perfecte job vinden!

5. Ben je naar iets specifiek op zoek dat niet tussen onze filters staat? Geen nood! Dan is er ook de zoekfunctie, waar je je trefwoord kan intypen en onze magische Djobz-zoekmachine tovert de perfecte vacature naar boven!

Zij vonden alvast een nieuwe job...

"Hard werken schrikt ons niet af want wij zijn een TOPTEAM!"

Tine, Pieter, Meryam en Jenny zorgen voor een perfecte service en zoeken nog een vijfde horecaheld om hun team te versterken!

Wil jij ook toffe weekendcollega's?

PLAATS JE CV

"Via DJOBZ vond ik een leuke bijverdienste in het weekend"

Nikki, 30j., aan de andere kant van de toog tijdens het weekend.

Wil jij ook iets bijverdienen?

PLAATS JE CV

"If you can't stand the heat, stay out of the kitchen"

Jeremy, 38j., hittebestendige sous-chef.

Voel jij je ook thuis in een warme keuken?

PLAATS JE CV

"Het klikt gewoon tussen mij en mijn koffiemachine!"

Annelies, 25j., barista.

Ook een bijzondere klik met je koffiemachine?

PLAATS JE CV

"Tijdens mijn reizen ontdek ik waanzinnig goede cocktails. Nu laat ik anderen genieten van mijn ontdekkingen."

Ruben, 32j., part-time coole barman / ontdekkinsreiziger.

Ben jij ook zo'n avonturier?

PLAATS JE CV